ROMA'S PIZZA & GRILLBAR

ROMA'S PIZZA & GRILLBAR

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1296 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Roma's Pizza & Grillbar. Vil du vide mere? Få mere at vide

22 maj 2022 at 21:38 Der var kun 1 pizza ud af 3 der var rigtig.
20 maj 2022 at 14:20 Havde bestilt minus pesto, men der var pesto på
13 maj 2022 at 22:46 Kedelig mad :( lunkne pommes og kedelig durum. Man kunne godt have gjort lidt mere for oplevelsen.
13 maj 2022 at 19:41 Hvidløgspizza smager kun af tomat og ribbenburger er overhovedet intet værd. Kødsovs pizza der flyder sovs rundt så den ikke er til at skære. Super dårligt mad
10 maj 2022 at 20:47 Ærgerligt at man får leveret alm. Cola, når man har bestilt LIGHT, og man er diabetiker. Ny Aase Gjesing
8 maj 2022 at 6:55 God mad
22 apr 2022 at 19:56 Det er den dårligste levering jeg nogensinde har fået fra Roma Bestilte med sprøde svær leveret ved siden af, så de ikke lå i burgeren. Første levering …. Alt som jeg ikke havde bestilt. Og derudover var det tørre endeskiver af flæskesteg
9 apr 2022 at 18:47 Jeg fik ikke den pizza som jeg havde bestilt ærgerligt
23 mar 2022 at 20:09 Maden var lunken der var ikke kommet det ekstra på der var betalt for. Har flere gange oplevet fejl leverencer.